Duetté & Plisségardin

Duetté & Plisségardin

Det trendiga sol/insynsskyddet för det flesta fönster. Finns många olika modeller och olika sätt att reglera, lina, kulkedja, förhand eller motor. Stort utbud av vävar med olika egenskaper från tunna skira till helt mörkläggande. Denna produkt ersätter persienner i många hem idag.

Plissé (enkel)

Plisségardin är möjligheternas gardin som med sina strama linjer och mjuka vävar ger fönstret karaktär på ett vackert sätt. Den stora kollektionen gör det till ett nöje att gå på jakt efter precis den väv och färg som passar ditt hem.

Oavsett vilken form ditt fönster har, och oavsett vart det är placerat, så finns det en lösning. Det betyder att du kan placera den i både snedfönster, takfönster och trekantsfönster. Och inte nog med det. Du kan dessutom med exakt precision bestämma vart gardinen ska skärma av.

Duette (dubbel)

Duette® har i sin konstruktion dolda snören, placerat mellan de två vävlagren, som ger gardinen ett stilrent uttryck i fönstret.

Den finns i tre olika plissébredder: 25, 32 och 64 mm och du har möjlighet att välja mellan transparenta, halvtransparenta och mörkläggande vävar – vilket gör att en Duette® har riktigt bra möjligheter att täcka ditt exakta behov när det till exempel gäller insyn och utsikt i vardagsrummet och mörkläggning i sovrummet.

Intresserad? Slå oss en signal på

0501-400 22

Behöver ni vår hjälp?

0501-40022

info@slatteekedalssolskydd.se

Stockholmsvägen 45
54239 Mariestad